CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 30, 2011

More Keychains..



Assalamualaikum wbt...

Wahhh...sangat lama ye..tak sempat nak menempek hasil kerja tanganku di sini..masa sangat mencemburui aku..jadi apabila dah berkesempatan ni jom la saya kongsikan di sini order2 yang telah saya buat..


Tag nama...

Keychain ni untuk hadiah hari guru...

Macam-macam design..:)

Tu je gambar yang sempat di upload ke pc..hehhee belambak lagi dlm tepon n kamera cm masanya sj asik tak sempat...huhhuhu..

4 comments:

Wanita2u

Salam mesra. :)
Kak Fash nak ajak join giveaway dari Wanita2u. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Main website : www.wanita2u.com

Wayne

peminat buku2 cerite siri salma/nancy drew,siri hadi,5 sekawan,3 penyiasat,7 penyiasat,siri misteri boleh join kami disini ok https://www.facebook.com/SiriSalmaMalaysia

Amir renovation

Assalam tuan/puan.sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy adalah sambung rumah ,pasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,table top dan kabinet porch,vinyl floor,wallpaper,auto gate dan pagar,grill dan keje2 civil lainnya.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bukit mahkota,nilai,sepang,cheras,puchong,ampang dan kl.hubungi sy (amir) 0192945175 atau wssp sy 01129110298.terimakasih

Amir renovation

Assalam tuan/puan.sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy adalah sambung rumah ,pasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,table top dan kabinet porch,vinyl floor,wallpaper,auto gate dan pagar,grill dan keje2 civil lainnya.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bukit mahkota,nilai,sepang,cheras,puchong,ampang dan kl.hubungi sy (amir) 0192945175 atau wssp sy 01129110298.terimakasih

Post a Comment